Húsvéti reklámajándékok az ünnepi alkalomra!

A húsvéti reklámajándékok kreatív és ötletes változataiból tud válogatni! Lapozza fel az aktuális szezonális katalógusunkat és rendeljen céges ajándékot az áprilisi ünnephez!

A reklámajándékok húsvétra lehetnek hagyományos dolgok vagy pedig lehet kicsit tágabban is értelmezni a húsvéti reklámajándékok fogalmát. Miért kellene ragaszkodni a tojás, nyuszi témához, amikor annyi minden szerepel még a lehetőségek között! Erről Ön is meg tud győződni, ha belelapoz a legújabb ajándék katalógusainkba.

húsvéti reklámajándékok kiválasztása több megközelítésből is indulhat. Először is nézzük a tavaszt! A tavaszi ünnephez kapcsolódhat a szabadtéri kikapcsolódás, a hosszú hétvégére tervezett pihenés, így például nagyon jó ötlet lehet a wellness csomag összeállítása. Puha papucs, logózott fürdőköpeny vagy natúr kellékek is lehetnek húsvéti reklámajándékok. A gyerekek számára is talál a katalógusokban számos ajándék ötletet húsvétra, amiket már csak a megfelelő technikával logózni kell! A színes, tojás formájú kréták vagy a festhető hátizsákok garantált sikert aratnak majd a kicsik körében! A húsvéti reklámajándékok kapcsolódhatnak a konyhai tevékenységekhez, a reggeli készítéshez vagy a sütéshez is. A tojás főzés kellékeit is megtalálja a 2022-es katalógusban. A sort még lehetne folytatni, hiszen a húsvéti reklámajándékokhoz számos kategóriában tud ihletet meríteni több, aktuális katalógusból is.

A www.dualreklam.hu webcímen nem csupán a céges ajándékok katalógusaiba tudnak bepillantani az érdeklődők, hanem arról is tájékozódni tudnak, hogyan készül a logózott reklámajándék, a húsvéti reklámajándékok. A fantáziadús termék kínálat mellett a modern nyomtatási eljárásokkal is támogatni tudjuk a megrendelőink kampányainak sikerét. Forduljon hozzánk bizalommal, ha eredeti, színvonalas ajándékot szeretne rendelni! A honlapon közzétettük a Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft. elérhetőségeit arra az esetre, ha kérdése lenne hozzánk! Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy pedig üzenetben:  dual@dualreklam.hu, 410-2672, 410-4163, 410-7319, 410-6376

ugrás az oldal tetejére