Állítsa elő a sűrített levegőt megfelelő típusú és teljesítményű kompresszorral!

New air compressor on a white background.

Megbízható eszközre van szüksége? Rendkívül tiszta környezetben dolgozik, ahol elengedhetetlen a speciális kellékek használata? Egyszerűen állíthatja elő a sűrített levegőt, ha körültekintően választja ki a megfelelő kompresszort. Lehetősége van olajmentes kompresszort alkalmazni, amivel eleget tehet a higiénikus környezetben zajló munka elvárásainak.

A gépészeti automatizálás területén különböző eszközökkel találkozhatunk. Szinte mindenütt megtalálhatóak a kompresszorok, amelyek a sűrített levegő előállítására alkalmasak. A kívánt nyomásérték minden esetben más lehet, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen típusú és teljesítményű kompresszort veszünk igénybe. Működési elv alapján kétféle csoportot különíthetünk el. Térfogat kiszorítás elvén működnek a dugattyús kompresszorok, és áramlásdinamikai elven üzemelnek a turbó kompresszorok. A dugattyús kompresszorok a legelterjedtebbek. A dugattyú mozgása látja el a levegő sűrítésének feladatát. A legtöbb esetben szakaszos üzemelésre készülnek. A dugattyús kompresszorokkal ellentétben a csavarkompresszorok folyamatos működésre képesek. Ha rendkívül tiszta környezetben dolgozunk, és ennek megfelelően kialakított szerkezetre van szükségünk, akkor a legjobb megoldás az olajmentes kompresszor használata.

Rövid határidőn belül juthat hozzá kiváló minőségű, egyéni igényeinek megfelelő kompresszorhoz a Kompresszor-Technika Kft.-nél. Többféle típusú és teljesítményű kompresszort kínálunk kedvező áron. Dugattyús kompresszor, csavarkompresszor, olajmentes kompresszor igénye esetén egyaránt a rendelkezésére állunk. A Renner termékeit nyújtjuk, amelyek zajcsökkentett kivitelben még inkább hozzásegítik a gondtalan munkavégzéshez. Bármilyen munkaterületen van szüksége kompresszorra, nálunk megtalálhatja  legmegfelelőbbet. Hasznos tanácsokkal látjuk el annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldáshoz juthasson. Kompresszorok karbantartásával, javításával is foglalkozunk, így nehézség esetén gyors segítséget kaphat. Informálódjon termékeinkről részletesen a www.kompresszor-technika.hu weboldalunkon!

Végezze hatékonyan és gondtalanul munkáját! Működtesse rendszerét kifogástalanul, megfelelő típusú kompresszor alkalmazásával! Rendelje meg tőlünk a legideálisabb készüléket, és forduljon hozzánk felmerülő kérdéseivel! Hívjon bennünket telefonon, a 06-52-411-911-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kompresszor-technika.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére