Antimikrobiális címkék a baktériumok és vírusok terjedése ellen

Bizonyára igyekszik Ön is a tisztaság fenntartására nagy figyelmet fordítani, főként a jelenlegi helyzet miatt. Ha szeretné, hogy az ajtók, és a különböző eszközök rendszeres használata se adjon okot az aggodalomra, érdemes antimikrobiális címkéket elhelyezni. Ezek az egyszerűen nyomtatható öntapadó címkék állandó és folyamatos védelmet nyújtanak.

A tiszta környezet megteremtése és fenntartása mindenhol fontos. Otthon, a munkahelyen, a rendszeresen látogatott közterületeken, közintézményekben, és más épületek területén sem maradhat el a higiéniai feltételek biztosítása. A kialakult vírushelyzetre való tekintettel főként lényeges a rendszeres takarítás, fertőtlenítés. Ha Ön olyan ingatlan helyiségeinek tisztán tartásáért felelős, ahol sokan közlekednek, kiemelt figyelmet szükséges fordítani a fertőzés elkerülésére. Erre a célra szolgálnak az új, innovatív megoldások, mint például az antimikrobiális címkék. Ezek a speciális, nyomtatható öntapadó címkék eltávolítják a vírusokat, a baktériumokat és a kórokozókat. A fény és az oxigén aktiválja az antimikrobiális hatást, így biztos lehet a folyamatos önsterilizáló megoldásban. Önnek csak be kell szereznie a megfelelő mennyiségű nyomtatható öntapadó címkéket, amelyeket egyéni igényei szerint láthat el ábrákkal, feliratokkal. Az antimikrobiális címkéket elhelyezheti a wc öblítőkön, a kézszárítókon, a kilincseken, a bevásárlókocsikon, a különböző elválasztókon, a bútorokon, és a különféle termékeken is.

Nyújtson állandó és folyamatos védelmet antimikrobiális címkék elhelyezésével! Rendelje meg egyszerűen és gyorsan a megfelelő mennyiséget a www.micro-trend.hu weboldalon, ahol könnyen hozzájuthat más típusú Avery címkékhez is! Cégünk, a Micro-trend Bt. rengeteg hasznos, kiváló minőségű terméket kínál kedvező áron. Többféle nyomtatható öntapadó címkét találhat meg egy helyen, így nem csak az antimikrobiális címkék beszerzésére van lehetősége. Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-3690622-es telefonszámon, vagy az info@micro-trend.hu e-mail címünkön!

ugrás az oldal tetejére