Eldobható, lebomló tányérok: környezetbarát, praktikus megoldás

Vendéglátóhelyet üzemeltet, ahol rengeteg tányér felhasználására kerül sor nap, mint nap? Szeretne nagyobb figyelmet fordítani a környezetvédelemre? Kiváló minőségű, eldobható tányérokkal készülhet fel ezután is a színvonalas kiszolgálásra, és sokat tehet a környezet tisztán tartásáért, ha lebomló tányérokat vásárol. Intézze a beszerzést online, így sok időt és energiát takaríthat meg!

A műanyaghulladék környezetterhelése napjainkban nagy problémát jelent, ami már nem csak az életteret, hanem az egész ökoszisztéma megmaradását is veszélyezteti. Emiatt az egyik legfontosabb feladat, hogy az egyszer használatos műanyag eszközök helyett más termékek alkalmazására kerüljön sor. Ha Ön vendéglátóhelyen dolgozik, sokat tehet ennek érdekében! Gyakran van szükség eldobható tányérokra, és ilyenkor lehetősége van újrahasznosítható, hamar lebomló tányérok felhasználására, amelyek nem terhelik a környezetet. Számos előnye van a cukornád tárgyak gyártásának: majdnem 100%-kal kevesebb szén-dioxid szabadul fel a műanyaghoz képest, és elégedett lehet a minőséggel is, mivel a cukornád csomagolóanyag erősebb, mint a habosított műanyagból vagy papírból készült eszközök.

Különböző méretű és típusú, lebomló tányérokat kínál cégünk, az Asso Imballo Kft.! Jól felszerelt CsomagolÁsz webáruházunkban megtalálhat minden terméket egy helyen, amelyekre szüksége lehet a kiszolgálás során. Nagyon fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, ezért igyekszünk egyre több természetes anyagból készült eszközt biztosítani, amelyek könnyen lebomlanak használat után. A cukornádból készült lebomló tányérok alkalmasak a levesek, a tészták, a főzelékek, és más ételek tálalására is. Ökotermékeink hosszú sorában elérhetők többek között a poharak, a dobozok, és a tálkák is. Tekintse meg széles választékunkat, és rendeljen kényelmesen a www.csomagolasz.hu weboldalon!

Várja a vendégeit színvonalas kiszolgálással, miközben ügyel a környezetvédelemre is! Használjon fel lebomló tányérokat, amelyeket egyszerűen beszerezhet tőlünk! Megrendeléssel, és egyéb kérdéseivel keressen bennünket a 06-30-2075561-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@csomagolasz.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére