INOX rozsdamentes ipari kerekek: biztonságos és gyors munkavégzés

Nagyméretű berendezések mozgatására van szükség? Rendszeresen áthelyezi a munkaeszközeit, amit szeretne egyszerűbben és gyorsabban megoldani? Olyan területen dolgozik, ahol szükség van a strapabíró, környezeti hatásoknak kiválóan ellenálló kiskocsikra? INOX rozsdamentes ipari kerekekkel felszerelt kocsikkal hatékonyan végezheti a munkáját!

A raktárakban, az egészségügy területén, és számos más esetben is szükség lehet a nagyméretű és nehéz eszközök, munkadarabok mozgatására. Sok esetben nem csak egyszeri áthelyezésről, hanem rendszeres szállításról van szó, ami megterhelő. Annak érdekében, hogy a munkafolyamatok teljesítése során ne merüljön fel probléma, minden feladatát gördülékenyen tudja ellátni, és ne érje sérülés a termékeket, a munkaeszközöket sem, célszerű INOX tömörgumis kerekekkel felszerelt kiskocsikat használni.

Az ipari kerekek többféle változatban és méretben kaphatók, ezért nagyon fontos, hogy részletesen tájékozódjon mielőtt beszerzi a megfelelőt. Az INOX poliamid kerekek, az INOX poliuretán futófelületű kerekek egyaránt jól ellenállnak a környezeti hatásoknak, jó strapabíró képességgel rendelkeznek, hosszú időn keresztül számíthat rájuk. Annak megfelelően, hogy pontosan hol, milyen padlón veszi igénybe ezeket, és mekkora súlyok mozgatására készül, más-más kialakítású kerekekre lehet szüksége. INOX tömörgumis kerekek széles kínálata várja, ezért nagyon fontos, hogy figyelembe vegye a teherbírásukat. Találhat 70 kg, és akár 260 kg szállítására is alkalmas termékeket. Akár gyártóként dolgozik, akár a meglévő munkaeszköze kerekeit szeretné kicserélni, érdemes online nézelődni, így kényelmesen és gyorsan juthat hozzá a legmegfelelőbb termékekhez.

Kerékrendelő webáruházunkban rengeteg kiváló minőségű termék közül választhat egyéni igényei szerint! INOX tömörgumis kerekek, és más típusú ipari kerekek egyaránt a rendelkezésére állnak. Ha szeretne kedvező áron hozzájutni a célnak leginkább megfelelő termékekhez, látogasson el a www.kerekrendelo.hu weboldalra! Felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-20-2544100-as telefonszámunkon, vagy érdeklődjön e-mailben az info@kerekrendelo.hu címen!

ugrás az oldal tetejére