Jól felszerelt irodájából nem hiányozhatnak a kényelmes gurulós székek!

Rendszeresen fáradtan tér haza a munkahelyéről? Nem teljesítenek jól a munkatársak? Esetleg új irodát nyit, és kiváló berendezési elemekre van szüksége? Az ülőalkalmatosságok minősége nagyon sokat számít! Ezen múlhat a teljesítmény és az irodai dolgozók egészsége is. Fordítson nagy figyelmet a megfelelő gurulós székek kiválasztására!

Az ideális irodai gurulós szék beszerzése nem egyszerű feladat. Nem szabad elhamarkodottan dönteni, hiszen számos probléma adódhat belőle. Kiemelt szerepe van az ergonómiának. Lényeges a nyak és a gerinc terhelésének csökkentése. Ezt lehetővé teszik az állítható gurulós székek. Személyre szabható, testi adottságai szerint beállítható irodai székkel nagyon sokat tehet a kényelmes munkavégzésért. A gurulós szék esetében fontos, hogy gondoljon arra, milyen felületen fogja alkalmazni. Eltérő típusú görgők alkalmasak a szőnyegen és a parkettán való használatra. A görgők feladata, hogy megkönnyítsék a szék mozgatását. Ennek nagy előnye van a nyílt terű irodában. Ha sok időt tölt a székben, elengedhetetlen a puha ülőrész és háttámla is. Lényeges szempont továbbá a tartósság és a design. Kellemes környezetben, strapabíró és kényelmes székben hatékonyabban dolgozhat.

Rugalmas kiszolgálással, több mint 20 éves tapasztalattal állunk rendelkezésére az irodaberendezés terén! Átrium Irodabútor Stúdiónk munkatársai megvalósítják egyéni elképzeléseit. Ránkbízhatja a tervezést, a kiszállítást és a bútorok összeszerelését, lehetősége van a hiányzó elemek beszerzésére, mint például a gurulós szék. Többféle típus közül választhatja ki a legmegfelelőbb terméket. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról a www.atriumbutor.hu internetes oldalunkon!

Legyen olyan irodája, amelyet megálmodott, alakítsa ki a helyiségeket igényei szerint! Válasszon kényelmes, strapabíró gurulós széket, és szerezze be egyéb berendezési elemeket is tőlünk! Lépjen velünk kapcsolatba, hogy minél hamarabb hozzá tudjon jutni a legmegfelelőbb eszközökhöz! Hívjon minket a 06-42-500-012-es telefonszámon vagy írjon nekünk az ertekesites@atriumbutor.hu e-mail címre!

ugrás az oldal tetejére