Csomagküldés Skóciába felkészülten!

A csomagküldés Skóciába és az Egyesült Királyságba kihívásokkal teli vállalkozás. Bízza a csomagját olyan cégre, amivel a legegyszerűbben el tudja juttatni a csomagot a külföldi címre!

A Brexit életbe lépésével számos változás következett be, többek között a csomagszállítás területén is. Sajnos a változások nem pozitív irányba indultak el, ennek eredményeképpen minden, külföldre induló és külföldről érkező küldeményre hosszabb várakozási időt és kivetett vámot kell számítani. A megváltozott szabályok miatt még fontosabb, hogyan választ céget a csomagküldéshez Skóciába, akár vállalkozásként, akár magánszemélyként szeretne küldeményt feladni vagy fogadni.

A csomagküldés Skóciába tehát valószínűleg drágább és hosszabb is, mint eddig, szinte minden küldemény esetében. Magánszemélyként csomagot küldeni Skóciába, illetve az Egyesült Királyságba is lehetséges sikeresen. A 2021 januárjától életbe lépő szabályozás szerint, az ajándéknak minősülő küldemény 45 euróig áfamentes, ha egy nyilatkozat is kerül mellé. A csomag értéke is lényeges, ha 150 euró feletti, akkor áfa és vámköteles. Senki nem szeretné, ha a megemelkedett árak és a várakozási idő mellett egy csomag elkallódna, megsérülne vagy még többet kellene rá várni, mint amennyi feltétlenül szükséges. Forduljon bizalommal a mi futárszolgálatunkhoz és mi garantáljuk, hogy vigyázunk a küldeményre, időhúzás nélkül és a rossz logisztika elkerülésével célba érünk vele amilyen gyorsan csak lehet. A csomagküldés Skóciába színvonalas szolgáltatás, kedvező áron!

A megbízható csomagküldést Skóciába nem lehetetlen megtalálni! Ha szüksége van egy olyan futárszolgálatra, ami minden megrendelést kiemelt figyelemmel kezel, akkor a www.hck-futar.hu webcímen tájékozódjon! A Hck Futárszolgálat az Ön számára is prémium szolgáltatást nyújt, az aktuális helyzetben is! Amennyiben szüksége van csomagküldésre Skóciába, lépjen kapcsolatba velünk a honlapon megadott elérhetőségeinken, a +36-30-943-22-23 telefonszámon, illetve a hckfutar@gmail.com levelezési címen!

ugrás az oldal tetejére