Végezze a munkáját tiszta környezetben! Szabaduljon meg a kártevőktől egyszerűen!

Betolakodók jelentek meg azokban a helyiségekben, ahol különböző élelmiszereket tárol? Nagy gondot jelent a rovarok, vagy más kártevők jelenléte, ugyanis megakadályozzák a probléma nélküli munkavégzést? A higiénikus körülmények fenntartása elengedhetetlen a vendéglátás és a kereskedelem területén, ezért fontos, hogy minél előbb megoldja a kártevőirtást. Profik segítségével rövid időn belül megszabadulhat a kellemetlenségeket okozó kártevőktől.

A vendéglátó és kereskedelmi egységek alapvető célja, hogy elégedett, rendszeresen visszatérő vendégeket fogadhassanak. A kártevők jelenléte elfogadhatatlan, ezért jogszabály is szól arról, hogy évente hány alakalommal kötelező a kártevőirtás. Ha nagy figyelmet fordít a takarításra, rendet tart maga körül, és ügyel az élelmiszerek helyes tárolására, fedésére, akkor nem kell tartania a kellemetlenségektől. Amennyiben viszont elhanyagolja ezeket a feladatokat, vagy hanyagul végzik a munkájukat az alkalmazottai, esetleg megfeledkezik a termékek biztonságos raktározásáról, sajnos bármikor és bárhol előfordulhat, hogy rovarok vagy rágcsálók lepik el a munkakörnyezetét. Ilyenkor szükség van a gyors kártevőirtásra, azonban egyáltalán nem mindegy, milyen eljárás mellett dönt. A kártevőirtás megoldható a környezet terhelése nélkül, diszkréten, és költséghatékonyan, ha profi szakembereket bíz meg.

Az ország bármely területén van szüksége megbízható segítségre, cégünk, a 66nap Hungária Kft. készséggel áll a rendelkezésére. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen nagy gondot jelent, ha bármiféle kártevő megjelenik az otthonában vagy a munkaterületén. A tiszta környezet fenntartása érdekében gyors és precíz munkát végzünk, így rövid időn belül megszabadulhat tőlük. Tájékozódjon kártevőirtás módszereinkről és kedvező árainkról a www.66kartevoirtas.hu internetes oldalunkon!

Ne hagyja, hogy még több vesztesége legyen a rovarok vagy rágcsálók jelenléte miatt! Feledkezzen meg a hagyományos anyagokról, és alkalmazzon korszerű, megbízható eljárást! Kérje a segítségünket a kártevőirtáshoz, hogy maximálisan elégedett legyen! Lépjen velünk kapcsolatba minél előbb a 06-70-418-7702-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@66nap.com e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére