Bizonyosodjon meg árukészlete mennyiségi és fizikai meglétéről készletellenőrzéssel!

Fontos, hogy tisztában legyen árukészlete adataival? Eltéréseket tapasztalt a készlet és a nyilvántartás között? Nincs elég ideje ezzel a feladattal foglalkozni? A legjobb megoldás, ha profikra bízza a készletellenőrzést. Idő és energia ráfordítása nélkül, egyszerűen juthat pontos információhoz, ha ezt a módszert választja.

Bármilyen munkaterületen tevékenykedünk, elengedhetetlen, hogy naprakész információval rendelkezzünk a termékeket és a berendezéseket illetően. Az áruk folyamatos utánpótlása, a munkaeszközök kifogástalan működése, valamint az átlátható tárolás mind nélkülözhetetlenek. Akkor tudunk gondtalanul és sikeresen teljesíteni, ha megfelelően oldjuk meg a készletellenőrzést és más teendőket.

Komoly tapasztalattal, felkészült szakemberekkel, speciális eszközökkel nyújtunk hatékony és megbízható segítséget a Deep Water Kft. munkatársaiként. Készletellenőrzéseink során szinte minden típusú termékkel volt már dolgunk. Az iratok beszerzését és átvizsgálását követően végezzük a készletellenőrzést. Bármilyen fajta alapanyagok, állományok, berendezések esetén számíthat színvonalas munkánkra. Kiemelt figyelmet fordítunk a különféle mutatókra, a csomagolás és tárolás minőségére. Részletes elemzésünk után készítjük el mindenre kiterjedő jelentésünket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a készletellenőrzés folyamata megtéveszthetetlen legyen. Tételes, darabszám szerinti vizsgálatot, ömlesztett áruknál pedig mérlegelést, vagy köbözéses eljárást végzünk. Száloptikás kamera is rendelkezésünkre áll, így a nem átlátható egységeket könnyedén ellenőrizzük. Webes nyilvántartásunk lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a szükséges adatokhoz. Szerezzen bővebb információt cégünkről és egyéb szolgáltatásainkról is a www.deepwater.hu internetes oldalunkon!

Legyen biztos árukészlete mennyiségében és minőségében! Végezze munkálatait gördülékenyen és eredményesen! Bízza ránk a készletellenőrzést, és fordítson elegendő időt más teendőire! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-336-5374-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@deepwater.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére