Bolti polcok induló és bővülő vállalkozások számára egyaránt!

Nem mindenkinek van lehetősége egyedi bolti polcokat gyártatni és a lássuk be a mai modern mobilis és alakítható darabokkal már nincs is feltétlenül erre szükségünk ahhoz, hogy tökéletes darabokra tehessünk szert. Sőt, még ennél is tudunk merészebbet mondani, a bolti polcoknak nem is kell teljesen újnak lenniük ahhoz, hogy elmondható legyen róluk a jó minőség és az időtállóság! Számtalan lehetősége van, hogy Önnek minél költséghatékonyabban minél praktikusabb, sokoldalúbb és időtállóbb bolti polcai vagy polcrendszerei legyenek!

A bolti polcok felépítése roppant egyszerű, elemeik száma számtalan módon kombinálható, rendszerint nem mozgó alkatrészekkel, éppen ezért sokkal lassabban következik be az állagromlásuk. Az persze elképzelhető, hogy egy használt bolti polc esetén szükség lehet egy megfelelő festékkel elvégzett újrafestésre, amennyiben a felület előtte festve volt, de a legtöbb esetben a gyári bevonattal találkozhatunk, ami roppant strapabíró. Viszont még ezzel együtt is jelentős összeget lehet megtakarítani a vásárlás során, amit utána az árukészlet bővítésébe lehet visszaforgatni. Egy bolti polc számtalan módon bővíthető, nem a magasságát tekintve, csupán újabb elemek szakszerű hozzátoldásával. Kaphatóak hozzá különböző méretű akasztók is, amiket akár a tartóoszlopaira is akaszthat, így még több dolog fog elférni egyetlen polcon, ezzel maximalizálva a helyikihasználást. Ha azt tapasztalta, hogy sok a holttér két polclap között, mert magasságukban nem foglalnak el annyi helyet a termékei, akkor további polcokkal is bővítheti a meglévőket. A perforált hátfalak segítségével pedig számtalan új helyet teremthet az akasztóknak is, így minden centimétert kihasználhat anélkül, hogy újat kellene vásárolnia.

Ha Ön is épp most rendezi be üzlethelyiségét, vagy új bolti polcokra van szüksége, akkor cégünk a Polcozzunk Kft számtalan ajánlattal várja Önt! Akár személyesen akár honlapunkon keresztül látogat el hozzánk, amit a www.polcozzunk.eu címen érhet el, profi kiszolgálásban lesz része! Segítségre van szüksége a tökéletes kiválasztásához vagy kérdései lennének a termékeinkről? Keressen minket bizalommal a 06-70-528-1162-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az iroda@polcozzunk.eu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére