Fertőtlenítse a levegőt hatékony füstölőszerrel!

Szeretné a kellemetlen szagokat megszüntetni a munkahelyén, vagy a tartózkodási helyén? Ügyel a munkavállalók egészségére, és a termékek minőségének megóvására? Nagy problémát jelent a penész megjelenése? Többféle penész elleni szer létezik, azonban nem biztos, hogy időtálló eredményt ér el velük. Ha megbízható terméket keres, próbáljon ki speciális légfertőtlenítő füstölőszert!

Többféle munkaterületen dolgoznak az emberek olyan alapanyagokkal, melyek növényi vagy állati eredetűek, bomlandóak és hamar romlanak. Ilyen munkahelyeken különösen fontos a higiénia megőrzésére odafigyelni, és ennek részeként ügyelni kell arra, hogy ne keletkezzenek és ne szaporodjanak el az egészségre káros anyagok, élőlények. A penész közismerten káros az egészségre, valamint a romló zöldségek, gyümölcsök már alkalmatlanokká válnak a fogyasztásra, illetve a feldolgozásra. A munkafolyamatok során fontos a különféle kórokozók megjelenését megakadályozni, ha pedig már jelen vannak, elengedhetetlen a jelenlétük megszüntetése.

A baktériumok és a gombák káros hatásait is elkerülheti, ha speciális légfertőtlenítőt használ. Amennyiben rendszeresen alkalmaz légfertőtlenítőt, frissebbek maradnak az alapanyagok, és nem kell tartania a különféle mikroorganizmusok megjelenésétől. A penész elleni szerek közül érdemes olyan légfertőtlenítőt választani, amivel egyszerűen és gyorsan kezelheti az adott területet.

Megszabadulhat az élesztőktől, a penészspóráktól és a baktériumoktól, ha a FUMISPORE OPP füstölőszert alkalmazza! A termék különböző kiszerelésekben kapható: 25 m3-es, 50 m3-es, 150 m3-es, 250 m3-es, 500 m3-es és 1250 m3-es helyiségek fertőtlenítésre. Cégünk, az Euró-Higiénia Kft. kedvező áron nyújtja ezt a hatékony baktericid-fungicid szert. Széles kínálatunkban többféle termékkel találkozhat, amelyek közül ennek a használata az egyik legmegfelelőbb megoldás, ha az élelmiszeripar területén szeretne tisztább környezetet. Bővebb információért látogasson el a www.eurohigienia.hu weboldalra!

Vezesse be a FUMISPORE OPP légfertőtlenítő patron használatát! Tüntesse el a rengeteg kellemetlenséget okozó penészspórákat és baktériumokat könnyen! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket bizalommal a 06-23-611-384-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@euro-higienia.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére