Hogyan válasszunk megfelelő könyvelőt?

44698472 - business man and woman are handshaking over documents in with office in background

Az elmúlt időszakban az adóbevallások révén kiemelt szerep jutott a könyvelésekre is. Ilyenkor minden cég, aki teheti, leellenőrizteti a könyvelését egy megbízható és profi szakemberrel, hogy még véletlenül se csússzon hiba a számításokba. Azonban, ha megtaláljuk azt a könyvelő irodát, akikre a könyvelést nyugodt szívvel bízhatjuk, nem kell aggódnunk a hibák miatt, legyen szó egy hirtelen jött ellenőrzésről, vagy az esedékes adóbevallásról.

Természetesen a megfelelő könyvelő irodát nem egyszerű megtalálni, hiszen a legtöbb vállalkozás megbízhatóságot és profizmust ígér. A legbiztosabb módszer, ha egy könyvelő hitelességét szeretnénk leellenőrizni, ha megvizsgáljuk a referenciáikat. Azok a könyvelő irodák ugyanis, akik valóban tapasztaltak és megbízhatóak, nem rejtegetik az előző vagy meglévő ügyfeleiket, hanem büszkén vállalják őket. Azonban ezzel a módszerrel is érdemes óvatosan bánni, hiszen egy weboldalon bárki felsorolhat néhány nevet vagy céget, akikkel állítólagosan együtt működnek. Ha valóban biztosra szeretnénk menni, akár azt is megtehetjük, hogy felkeresünk pár céget a referencia listáról, és kikérjük a véleményüket.

Mondhatni, hogy a legbiztosabb módszer a fent említett mellett, az, ha egy ügyfél ajánlja tovább a szolgáltatást. Tehát, ha egy megbízható ismerősünk javasol egy könyvelő irodát, akkor jó eséllyel valóban profikról lehet szó! Azonban ebben az esetben is érdemes valamelyest utána járni az adott könyvelő vállalkozásnak.

Mi, a Balance Kft.-nél tudjuk, hogy mennyire fontos a megbízhatóság, és ezt maximálisan garantáljuk ügyfeleink számára. Nem véletlen, hogy könyvelő irodánk ajánlások alapján jutnak el a legtöbb emberhez. Azonban, mi hiszünk a referenciák értékében is, így büszkén vállaljuk az általunk végzett feladatokat minden vállalkozás esetében! Ha Ön is profi szakembereket keres könyveléséhez, látogasson el a www.balancekft.hu-ra, és tekintse meg szolgáltatásainkat, illetve referenciáinkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36 (1) 209 6448-as számon, akár e-mailben a balance@balancekft.hu címen.

ugrás az oldal tetejére