Miért előnyösebb az elektromos fémszórás a hegesztésnél?

Javításra szorul speciálisan kialakított eszköze? Nem praktikus hegesztéssel megoldani a problémát, ugyanis tart az anyag sérülésétől? Hidraulika eszközök, dugattyúk, teleszkóp hengerek, és más hasonló munkadarabok keménykrómozása egyszerűen megoldható, ha elektromos fémszórást alkalmaz. A keménykrómozás számos előnnyel jár a galvanikus krómozással szemben. Elektromos fémszórással pedig eredményesebb lehet, mint egyéb hegesztési eljárás során. Érdemes alaposan tájékozódnia, így tökéletes végeredményre juthat.

Többféle módszer alkalmazására van lehetőség egy-egy munkadarab javítása, felújítása alkalmával. Azonban eltérnek egymástól az anyagok, így egyáltalán nem mindegy, pontosan milyen eljárást választ. Sok esetben szükség van hegesztésre, azonban tarthatunk a töréstől, repedéstől. Az elektromos fémszórás számos előnnyel jár a hegesztéssel szemben, amelyek közül érdemes a következőket mindenképp kiemelni:

  • Nem áll fenn a repedés, törés veszélye.
  • Eltekinthetünk az utólagos feszültségmentesítő hőkezeléstől.
  • Költséghatékony módszer.
  • Korlátlanul ismételhető.
  • Az alkatrészek akár azonnal beszerelhetők.

Hatékonyan növelheti eszközei élettartamát, és gazdaságos, megbízható megoldásra juthat, ha a Weldtech Hegesztéstechnológiai Kft-re bízza a javítást. Az ipar, a mezőgazdaság, és a lakosság részére egyaránt újítunk fel és javítunk különféle berendezéseket. Repedés, kopás, törés esetén a lehető legjobb megoldásra juthat. Sürgős igény esetén igyekszünk a feladatokat a lehető legyorsabban teljesíteni. Segítségére vagyunk a szállításban, egyéni kérése alapján pedig akár a helyszínen is elvégezzük a teendőket. Elektromos fémszórással lehetőség van a keménykrómozásra. Az alacsony hőbevitelnek köszönhetően nem kell aggódnia az anyagszerkezet sérülése miatt. Tudjon meg többet eljárási módszereinkről és cégünkről a www.weldtech.hu internetes oldalunkon!

Alkalmazzon megbízható, korszerű és költséghatékony eljárást munkaeszközei javítása céljából! Használja ki az elektromos fémszórás számos előnyét, és akadályozza meg az anyagszerkezet változását! Forduljon hozzánk a 06-34-551555 –ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a weldtech@weldtech.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére