Miért fontos a kéményseprés a fűtésszezon előtt?

Szeretné, ha a cégnél mindenki gördülékenyen végezné a munkáját a hideg téli hónapokban is? Felelősséggel tartozik a munkaterület hatékony és biztonságos működtetéséért? A kéményseprésről sem szabad megfeledkeznie, hiszen ezen múlik, hogy veszélytelenül, hatékonyan, és gazdaságosan tud-e fűteni a következő időszakban.

Ahogy a háztartásokhoz, úgy a munkahelyek komfortjához hozzátartozik a megfelelő hőmérséklet biztosítása és a meleg víz használata. Ezekhez csak akkor juthat hozzá, ha megfelelő berendezéseket működtet, és ügyel ezek épségére. A tüzelőberendezés, a kémény és más készülékek is rejtenek magukban kockázatot, éppen ezért fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze az állapotukat. A fűtési szezon beköszönte előtt elengedhetetlen a kéményseprés, ami minden évben kötelező feladat. A kéményseprő megállapítja az égéstermék-elvezetőhöz kapcsolódó esetleges hibákat, és megteszi a hiba elhárításához szükséges lépéseket. A kéményseprés elsődleges oka a kémények használatából eredő kockázatok minimális szintre csökkentése. A karbantartással, a meghatározott időközönkénti kéménysepréssel biztosíthatja az emberek életének, és az adott területen található ingatlanok védelmét. Semmiképp sem szabad a kéményseprést elmulasztani, hiszen így jelentős mértékben veszélyeztetné a környezetét!

Megbízható cég tapasztalt szakembereire bízhatja a kéményseprést, ha igénybe veszi cégünk, a Filantrop Kft. szolgáltatását! Kérheti a tanácsunkat, sor kerülhet tv kamerás vizsgálatra, és műszeres füstgázelemzésre is. Részletesen tájékoztatjuk a szabályokról és a díjainkról. Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk rendelkezésére. Olvasson tevékenységünkről, és a munkánkat meghatározó jogszabályokról a www.filantrop.org weboldalon!

Gondoskodjon a saját, és a munkavállalók biztonságáról megfelelően! Fűtsön költséghatékonyan és veszélytelenül! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb sor kerüljön a kéményseprésre! Hívjon minket bizalommal a 06-76-322-321-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a filantrop@filantrop.org e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére