Miért ne feledkezzünk meg a kényelmes és stílusos munkaruházatról?

Vendéglátóipari vagy szállodai létesítményt üzemeltet? Szeretné, ha a látogatók elégedetten távoznának, és egyre több visszatérő vendéget fogadhatna? A személyzet felkészültsége, szakmai hozzáértése és a szolgáltatások magas minősége mind elengedhetetlen, azonban fontos, hogy figyelmet fordítson másra is. Sokat jelent a munkavállalók megjelenése. Kényelmes, stílusos munkaruházattal biztosíthatja kollégái kényelmét, elégedettségét és pozitív benyomást kelthet a vendégekre is.

A munkaruházat a munkáltató által nyújtott ruházat, amely több szempontból játszik fontos szerepet. Többféle típusú munkaruházatot különböztethetünk meg annak megfelelően, hogy pontosan milyen munkaterületen, milyen tevékenységek teljesítése alkalmával szükséges a viselésük. Vannak olyan munkakörök, amelyek megkövetelik a beosztáshoz illő, egységes megjelenést, ez színvonalas szállodában, étteremben és hasonló létesítményekben elengedhetetlen. Ezen kívül lényeges szempont még a fokozott igénybevétel. A mindennapi szennyeződések és a rendszeres viselés miatt indokolt az időközönként történő csere, így a munkaruházat tekinthető egyfajta szociális juttatásnak is. Munkaadóként feladatunk a megfelelő méretű, típusú és minőségű munkaruházatot biztosítani. Ha szeretnénk dolgozóinkat stílusos, egyedi munkaruházatban látni, igényelhetjük a ruhadarabok hímzését, nyomtatását vagy más módon való díszítését. Lehetőségünk van a kellékeket cégünk nevével, logójával, vagy akár az alkalmazottak nevével is ellátni.

Különféle munkaruházatok közül válogathat elképzelései szerint, ha felkeresi Kávai Design üzletünket. Kiváló minőségű, más-más stílusú és színű munkaruházattal várjuk, így biztos, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet. Akár felszolgáló vagy szakács, akár más beosztott öltözetét szeretné könnyedén biztosítani, nálunk a legjobb helyen jár. Segítséget nyújtunk az egységes kép kialakításában is, felkészülten vállaljuk a szitázást, hímzést. Tekintse meg nagyszerű termékeinket, és informálódjon a különféle lehetőségekről a www.kavaichef.hu internetes oldalunkon!

Biztosítsa az egységes, igényes megjelenést, amivel megalapozhatja a dolgozók összetartását is! Szerezze be egyszerűen, rövid idő alatt a szükséges munkaruházatot! Megrendeléssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket bátran a 06-30-749-9129-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a kavai@kavai.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére