Mire jó az olajmonitor?

Vajon hányan gondolkodnak el azon, hogy mitől olyan finomat az ételek az éttermekben vagy a házhoz rendelt menükben? Nem túl sokan. Pedig a szakácsok szaktudása és tapasztalata mellett, rendkívül jó eszközökre is szükség van a tökéletes összhanghoz. Ilyen speciális, sokak által soha nem hallott eszköz az olajmonitor is. Az olajmonitort kisebb és nagyobb üzemekben, kifőzdékben és konyhákban alkalmazzák, hogy tökéletes ételeket állíthassanak elő.

Az olajmonitorok között is megkülönböztethetünk nagyobb és kisebb egységek igényeit ellátó készülékeket. Például a FOM 330-4 típus kimondottan az éttermek és élelmiszeripar számára készült, még a FOM 330-1 típusjelzésű készülék a gyorséttermek számára optimalizált kivitel. Közös azonban bennük, hogy mindketten az ebro innovatív mérőeszközei. Azonban különböző kivitelben kaphatóak: 1 nyomógombos és 4 nyomógombos változatban is elérhetőek.

Igényes mérőműszerek, igényes konyhákhoz

Az olajmonitor képes kijelezni a sütőolajok termikus elhasználódását, a poláris részek arányát, a hőmérsékleti értékkel együtt. A műszereket speciálisan egy-egy étterem saját igényei szerint kalibrálják, így egyedi megrendelésekre gyártják őket. Felhasználás közben a készülék mérőszálát a forró olajba merítik, ami pár másodperc alatt kijelzi a kívánt eredményeket.

Az olajmonitor tetején külön, színes LED égő is jelzi az olaj állapotát (friss, használható és elhasználódott). A különböző mérési határértékeket a magyar jogszabályoknak megfelelően állíthatjuk be. A fogyasztók így mindig minőségi, egészséges ételeket kaphatnak. Az olajmonitor szettek tartalma a mérőműszeren felül egy mosható hordtáska és egy speciális szilikon védőburkolat is.

Ilyen tökéletes és hasznos olajmonitort vásárolhatunk cégünk számára a LEOTRADE Műszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. jóvoltából a https://leotrade.hu weboldalon is. Bővebb felvilágosításért pedig bátran tárcsázhatjuk a +36 20 336 28 26-os telefonszámot vagy írhatunk az info@leotrade.hu e-mail címre.

ugrás az oldal tetejére