Műanyag üvegszálas járórács a csúszás elleni védelemért

Szeretné a baleseteket elkerülni a munkaterületén? Szükség van a csúszásmentesítésre, vagy a fém járórácsok helyett keres hatékonyabb, biztonságosabb megoldást? Műanyag padlóráccsal megelőzheti a veszélyes helyzeteket!

Az ipari, a közösségi területeken, és otthon is nagy szükség van a biztonságot szolgáló eszközök alkalmazására. A csapadékos, hideg időben nem csak a járművel közlekedőknek, hanem a gyalogosoknak is problémát jelentenek a csúszós utak. Az ipari környezetben pedig a különféle vegyi anyagok miatt is előfordulhat baleset, amit egyszerűen megelőzhet, ha műanyag üvegszálas járórácsot helyez el. A GRP járórács egy speciálisan kialakított, csúszásmentesített felületet adó balesetvédelmi burkolat, ami számos területen nyújt lehetőséget a veszélyes helyzetek megelőzésére. Padozaton, vízgyűjtő és vízelvezető csatornákon, árkokon, lépcsőkön egyaránt használhat GRP járórácsot, amit beszerezhet többféle méretben. Az üvegszálas műanyag padlórács biztonságos, hosszan tartó, és gazdaságos megoldást kínál szélsőséges körülmények között is. A hát és a lábak igénybevételének csökkentése, a komfortérzet és a munkamorál növelése érdekében szintén megéri műanyag üvegszálas járórácsot választani. A hosszú időn keresztül használható, könnyen tisztítható GRP járórács nem vezeti az áramot, így ideális áramütés veszéllyel fenyegető helyszíneken, szigetelőként alkalmazva.

Akadályozza meg a balesetet megfelelő típusú csúszásgátlóval! Intézze a beszerzést kényelmesen, online, és tegyen eleget az igényeknek minél egyszerűbben! Kiváló minőségű, időtálló csúszásmentesítő termékek széles kínálatával várjuk cégünk, a Rinivi Antislip Kft. webáruházában. Többek között lehetősége van műanyag padlórácsot rendelni, amelyek azonnal elérhetőek raktárról. A GRP járórácsok különböző méretben, a felhasználási célnak megfelelően kaphatók.

Informálódjon részletesen a tulajdonságaikról, és tekintse meg más eszközeinket is a www.necsusszel.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk a 06-70-2248585-ös telefonszámunkon, vagy az info@necsusszel.hu e-mail címünkön!

ugrás az oldal tetejére