Oldja meg egyszerűen, gyorsan és hatékonyan a munkadarabok felületkezelését!

Többféle méretű, és más-más anyagból készült munkadarabok felületkezelésére van szükség? Nem éri meg a különböző berendezések megvásárlása? Fontos, hogy minden alkalommal gyors és hatékony megoldásra jusson? A felületkezelés megoldható bérfestéssel, így megkímélheti magát a beruházástól, és profik segítségével, korszerű eszközök felhasználásával juthat kifogástalan eredményre!

A különböző termékek jelentős környezeti hatásnak vannak kitéve, ezért elengedhetetlen a védelmük. Csak akkor biztosítják hosszú időn keresztül a megfelelő funkciót és igényes látványt, ha jól ellenállnak a korrózióval és a kopással szemben. Erre a célra szolgál a felületkezelés, ami többféle módon, egymástól eltérő színű és minőségű anyagokkal történhet. Fontos, hogy minden munkadarab esetében sor kerüljön a precíz felületkezelésre, mivel csak így biztosítható a kiváló végeredmény. Előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésére olyan berendezés, amivel meg tudja oldani a feladatot, vagy nem is éri meg beszerezni. Ilyenkor a legjobb megoldás a bérfestés! Profikra bízhatja az előkezelést, a porszórást, a különféle méretű és alakú alkatrészek festését. Miért ne használná ki ezt a lehetőséget, ha költséghatékonyan és környezetbarát módon járhat el?

Magas színvonalú szolgáltatást vehet igénybe, ha felületkezelésért cégünkhöz, a Knipl Kft.-hez fordul segítségért. Korszerű, megbízható festéstechnológiai rendszerekkel dolgozunk, és nagyon fontosnak tartjuk a környezetkímélést, így ennek megfelelően végezzük a munkánkat. Szórásos és mártó előkezelőt, porszórást és egyéb módszereket is alkalmazunk. Bármilyen munkadarab felületkezelésére van szükség, nálunk kiváló eredményre juthat. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.knipl.com weboldalon!

Ne hamarkodja el a döntést, amikor a különböző anyagok felületkezelésére kerül sor! Oldja meg a feladatot profi szakembereink segítségével, hiszen a felületkezelés minőségén múlik, hogy mennyire lesz időtálló a munkadarab! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen munkatársainkkal, hívjon bennünket a 06-74-550-540-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@knipl.com e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére