Óvja a növényeket sebkezelésre alkalmas eszközökkel!

A metszőollók használata és a fűrészelés nyomán kisebb-nagyobb sebek keletkeznek a növényeken. A nyitott edénynyalábokon keresztül bekerülhetnek olyan anyagok a szövetekbe, amelyek további problémákhoz vezetnek. Ennek megakadályozására szolgál a sebkezelés.

A metszés utáni sebkezelés fontos kiegészítő eljárás a gyümölcsfákon és más fás növényeken is. Oltásnál, és vihar vagy rovarok által okozott károk esetén szintén nélkülözhetetlen. Jó munkát végezhet, ha kiváló minőségű, a célnak megfelelő metszőollókat használ, azonban így is elengedhetetlenné válhat a növény sebkezelése. Az ötforintos érménél nagyobb átmérőjű sebek ápolásra szorulnak. A sebforrasztás elősegítése, a szövetek gyógyítása és a kártevők elleni védelem miatt célszerű a megfelelő termékeket időben beszerezni. Onnan tudhatja, hogy jó sebkezelő anyagot választott, hogy hidegben is könnyedén kenhető, kiválóan fedi a sebet, amit az eső nem tud lemosni. Lényeges, hogy minden alkalommal kifogástalan eszközzel dolgozzon, ennek ellenére a kéreg mindig roncsolt lesz. Szellőző és vízlepergető sebzárókkal hatékonyan óvhatja a növényt, és megfelelően támogathatja a gyógyulásban. Jól felszerelt webáruházból megrendelheti a szükséges anyagokat és eszközöket.

Kifejezetten a növények sebkezelésére készített termékekkel is találkozhat Bí-Bor-Ász borászati szaküzletünkben és gazdaboltunkban. Egyszerűen kezelheti a sebfelületeket és hatékonyan védheti ezeket a gyógyulásig, ha a nálunk kapható fagélt alkalmazza. Részletesen informáljuk arról, hogy milyen módon tanácsos ezt az anyagot használni. Huzalfeszítőket, rögzítőszemeket, kötözőket, metszőollókat és számos más terméket is nyújtunk elérhető áron. Mindent megtalálhat egy helyen, amikre szüksége lehet a tavaszi kerti munkák során. Tekintse meg hatalmas választékunkat, és olvasson hasznos információkat a www.bi-bor.hu internetes oldalunkon!

Végezze megfelelően a sebkezelést, óvja a növényeket a további sérüléstől! Szerezze be a tökéletes eszközöket és anyagokat nálunk! Kérje segítségünket a 06-30-663-7382-es villányi, vagy a 06-30-663-7381-es siklósi telefonszámon, illetve az info@bi-bor.hu  e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére