Tachográf illesztés – Mikor van rá szükség?

Szállítmányozással foglalkozik, és igyekszik mindent megtenni a sofőrök és az áruk biztonsága érdekében? Szeretné a tevékenységét sikeresen végezni? Bizonyára Ön is használ tachográfot, ami lehetővé teszi a folyamatos ellenőrzést. Nagyon fontos, hogy ne feledkezzen meg a tachográf illesztésről, ugyanis erre nagy szükség van több esetben!

A különböző áruk nagy mennyiségben történő szállítása felelősségteljes feladat. A tehergépkocsik sofőrjei nem csak a saját épségükért felelősek, hanem a járműért, és a termékekért is. Elengedhetetlen a biztonságos munkakörülmények megteremtése, és minél hosszabb útról van szó, annál fontosabb, hogy lehetőség legyen akár távolról is ellenőrizni a munkájukat. Erre a célra szolgál a tachográf, amelynek a használata ma már kötelező. Ez a hasznos eszköz minden lényeges információt tárol és továbbít, amit a hatóságok bármikor ellenőrizhetnek. Annak érdekében, hogy mindig pontos adatok rögzítésére kerüljön sor, nem maradhat el a tachográf illesztés. Erre kétévente van szükség, valamint javítást, szervizelést, váltócserét, más méretű gumiabroncsok telepítését követően is. Járjon el körültekintően, az előírásokat szem előtt tartva, ne feledkezzen meg a tachográf illesztésről a hiteles mérés érdekében!

Bízza profikra a tachográf illesztést, és végezze a munkáját eredményesen, a szabályoknak megfelelően! Cégünk, a Kunstár és Társa Bt. segít Önnek a tachográffal kapcsolatos feladatok megoldásában! Több éves tapasztalattal vállaljuk a tachográf illesztést, a beszerelést, és szükség esetén a javítást is. A legjobb kezekben tudhatja az eszközét, és rövid időn belül folytathatja a tevékenységét. Ha nálunk kerül sor a beépítésre, a tachográf illesztésre, biztos lehet benne, hogy a szerkezet pontosan rögzít majd minden adatot. Szerezzen bővebb információt a szolgáltatásunkról a www.kunstartachograf.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-4581185-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére