Tárolja az árukat nagy teherbírású salgó polcokon!

Strapabíró, nagy felületű tároló eszközökre van szüksége, amelyeken elfér minden áru, és könnyen hozzájuk férhet? A salgó polcok lehetővé teszik a praktikus, átlátható raktározást, ezért minden szempontból megéri ezeket választani.

Világszerte ismertek és népszerűek a salgó polcok, hiszen rengeteg pozitív tulajdonsággal jellemezhetők. Gyorsan végezheti a munkát, és hatékonyan oldhatja meg a leltározást, ha ezeket a polcrendszereket helyezi el a munkaterületén. A salgó polcok előnyeiként említhető meg többek között:

  • Komplett polcrendszer építhető fel
  • Egyéni igényei szerint alakíthatók
  • Jól terhelhetők
  • Hosszú évekre nyújtanak kiváló megoldást
  • A polcszintek állíthatók
  • Nem igényelnek karbantartást
  • Strapabírók
  • Könnyen tisztíthatók

A salgó polcok egyszerű felépítése miatt könnyen elvégezhető az össze- és a szétszerelés is. Ha raktár költöztetésére kerül sor, nem okozhat gondot a mozgatásuk, így a későbbiekre nézve is kiváló ötlet a salgó polcok mellett dönteni. Mindenféle áru tárolására alkalmasak, megváltoztatható a helyük, igény szerint variálhatók. Sokoldalúságuknak és változatos megjelenésüknek köszönhetően nem csak a raktárakban, hanem más munkaterületen, sőt, akár otthonában is bátran használhatók.

A céljainak és az adott helyiség méreteinek megfelelően alakítható salgó polcokhoz könnyen hozzájuthat cégünknél, a Vasszer Raktártechnika Kft.-nél! Kedvező áron szerezheti be a kiváló minőségű, masszív termékeket. Különböző méretű szerkezetek és megbízható kötőelemek közül rendelhet. Olvasson rengeteg hasznos információt a nálunk kapható raktártechnikai eszközökről a www.vasszer.hu internetes oldalon!

Oldja meg az áruk elhelyezését egyszerűen! Szerelkezzen fel salgó polcokkal, amelyeken egyéni igényei szerint tárolhat! Rendelje meg tőlünk a megfelelő méretű és kialakítású salgó polcokat! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-32-512-600-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a vasszer@vasszer.hu e-mail címünkre, munkatársaink mindenben segítenek!

ugrás az oldal tetejére