Vállalkozói biztosítással könnyen megoldhatja a váratlan helyzeteket!

Vállalkozást vezet, és szeretne biztos lenni abban, hogy bármilyen ok miatt alakul ki váratlan helyzet, ez nem okozhat anyagi veszteséget? Fontos, hogy a vagyonra, és a munkavállalók épségére is gondoljon, ezért célszerű felelősség- és vagyonbiztosítást is kötni!

Bármilyen tevékenységet végez, elengedhetetlen a vállalkozás vagyonának biztosítása. A járműparkok, a termelőeszközök, a telephelyen működtetett berendezések, az üzlethelyiség készlete nagy értékek, ezért gondolnia kell arra, mit tehet, ha váratlan helyzet következik be. Előfordulhat, hogy természeti katasztrófa, a szélsőséges időjárási viszontagságok miatt, vagy áruszállítás közben kár éri a vagyonát. Ilyenkor mentesülhet az anyagi terhek alól, ha vállalkozói biztosítással rendelkezik. Lényeges, hogy gondoljon arra is, milyen anyagi veszteséggel járhat, ha valaki más számára okoz kárt, vagy a munkatársa, esetleg az ügyfele balesetet szenved a munkaterületén. Ilyen esetekben szintén nagy szüksége lehet a vállalkozói biztosításra, mivel a biztosító kifizeti Ön helyett a meghatározott összeget a kár helyreállítása céljából. Szakmai, szolgáltatói, munkáltatói, és termékekre vonatkozó felelősségbiztosítás is létezik, amelyek közül Ön választja ki, hogy melyik szolgáltatást veszi igénybe. A vállalkozói biztosítás díja függ a vállalt önrész mértékétől, és a biztosítási összeg mértékétől. Érdemes mindezekről informálódni, és a vállalkozói biztosítást minél hamarabb megkötni.

Ha szeretné, hogy a pénzügyei biztonságban legyenek, vegye igénybe cégünk, a Pannon-Safe Kft. szolgáltatását! Szakembereink részletesen tájékoztatják többek között a vállalkozói biztosítás előnyeiről is. Hasznos tanácsokat adunk, amelyek alapján könnyen kiválaszthatja az Ön számára megfelelő biztosítót. Lehetősége van online elérhető kalkulátort használni, így előre kiszámolhatja, pontosan mekkora összeget szeretne fizetni, és átgondolhatja, hogy milyen szolgáltatásokra van szüksége. Látogasson el a www.pannonsafe.hu weboldalunkra, és szerezzen részletes információt!

Kössön Ön is vállalkozói biztosítást, amivel elkerülheti a váratlan helyzeteket! Érdeklődjön a vagyonbiztosításról és a felelősségbiztosításról is a 06-72-222010-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@pannonsafe.hu e-mail címünkre! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére!

ugrás az oldal tetejére