Villanypásztor juhoknak: gazdaságos és biztonságos megoldás

Szeretné a földterületén legelő juhokat hatékonyan óvni? Kerítéssel nem sikerült a vadállatok bejutását megakadályozni? Esetleg tervezi a legelésre alkalmas terület hosszának, vagy az állatok számának szabályozását? A villanypásztor juhoknak tökéletes megoldást jelenthet!

Az erdők, a mezőgazdasági kultúrák, a gyümölcsösök, a szőlőültetvények, a házi- és a haszonállatok elkülönítésére szolgáló területek védelme egyaránt fontos. Bizonyára Ön is szeretné a tulajdonát hatékonyan óvni, és a vadállatok, valamint az illetéktelenek bejutását megakadályozni. Ha juhokat tart, tisztában van vele, mennyire nehéz a védelmükről megfelelően gondoskodni. Erre a célra szolgál a villanypásztor juhoknak, amit könnyen telepíthet, és egyszerűen kezelhet. A villanypásztor juhoknak tökéletes megoldást nyújt abban az esetben is, ha hatalmas területet szeretne számukra elkeríteni. Lényeges, hogy megbízható helyről szerezze be a villanypásztort, és szakszerű telepítésre kerüljön sor, így nem okozhat sérülést sem az állatoknak, sem az embereknek. Ha jó minőségű villanypásztor-kerítést helyez el, elképzelése szerint, bármikor újratelepítheti vagy bővítheti.

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. költséghatékonyan és gyorsan telepíthető lehetőséget kínál! A nálunk beszerezhető villanypásztor juhoknak hosszú élettartamú, állandó és ideiglenes megoldást egyaránt nyújt. A villanypásztor-kerítés lehetővé teszi a legelők igény szerinti felosztását, sokkal olcsóbb, mint a huzalkerítés telepítése. A strapabíró, akár távolról is vezérelhető villanypásztor juhoknak magas fokú védelmet biztosít. Szerezzen részletes információt a villanypásztor előnyeiről, és a különféle tartozékokról is a www.speedrite.hu weboldalon!

Gondoskodjon az állatok védelméről folyamatos felügyelet nélkül, villanypásztor-kerítéssel! Óvja az élőlényeit speciálisan kialakított rendszerrel! Biztosítsa a villanypásztort juhoknak a mi segítségünkkel! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-6259329-es telefonszámunkon, vagy érdeklődjön az opetrak@bentleyinstruments.com e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére