Hasznosítsa a szerves hulladékot elektromos komposztálóval olcsón és egyszerűen!

Rengeteg hulladék gyűlik össze a munkaterületén, amelyeket szeretne hasznosítani? Környezetkímélő módszert keres a maradék ételek kezelésére? A növényi és az állati maradványokat is megfelelően tárolhatja, és komposztot készíthet belőlük, ha komposztálót vásárol. Az elektromos komposztáló olcsón elérhető, így jelentős összeg kiadása nélkül beszerezheti.

A vendéglátóiparban az előkészítő, és az ételkészítő folyamatok során rengeteg növényi hulladék keletkezik, melyeket általában szemétként kezelnek. A komposztáló a környezet védelmét szolgálja, mivel használatával elkerülhető a hulladékok összegyűlése, ezáltal csökkentheti a szennyeződéseket. A komposztáló használata még nem teljesen elterjedt, pedig nagymértékben ajánlott minden vendéglátóipari egység számára. Nem tudja, hogyan oldhatja meg a szerves hulladék újrahasznosítását a vendéglátás területén? Nem szükséges a kerti komposztáló használata, ugyanis ma már hozzájuthat beltéren működtethető, elektromos komposztálóhoz olcsón. Az elektromos hálózatra csatlakoztatott komposztáló automatikusan végzi a hőszabályozást, és a keverést is. Csupán a készülék betöltését és kiürítését kell manuálisan megoldania, így egyszerűen komposztálhat.

Miért juttatná a szeméttárolásra alkalmas területekre a szerves anyagokat, ha hasznosíthatja ezeket? Az elektromos komposztáló olcsón, akár azonnal beszerezhető, ha körültekintően tájékozódik. Naponta több kg szerves hulladékot kezelhet, így hatékonyan óvhatja a környezetét.

Többféle komposztáló közül választhat egyéni igényei szerint cégünk, a Polyduct Zrt. webáruházában! Széles kínálatunkban megtalálhatja többek között az elektromos komposztálókat olcsón, amelyeket kedvező feltételek mellett juttatunk el Önhöz. Olvasson részletesen kiváló minőségű, időtálló és megbízható termékeinkről a www.kertikomposztalas.hu weboldalon!

Védje a környezetét, és tegye könnyebbé a hulladékok tárolását munkahelyén! Szerezze be tőlünk az elektromos komposztálót olcsón! Kérdéseivel keressen bennünket a 06-54-480-666-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a polyduct@polyduct.hu e-mail címünkre!

 

ugrás az oldal tetejére