Készíttesse el egyedi reklámajándékait transzfernyomással!

Meglepetéssel készül az ünnepek alkalmából, vagy már a következő évi reklámajándékokon gondolkodik? Szeretne örömet okozni néhány új céges ajándékkal? Új munkaruhát adna át a dolgozóknak? Transzfernyomással bármilyen anyagra könnyen nyomtatható a cég logója, vagy egyéb ábra, felirat!

Minden cég életében nagy szerepet játszanak a reklámajándékok, amelyekből az alkalmazottaknak, az ügyfeleknek és a vásárlóknak egyaránt érdemes adni. Ezek az eszközök elengedhetetlenek marketing szempontjából, hiszen a kollégák és a megrendelők is elégedettebbek lesznek, nagyobb örömmel gondolnak a vállalkozására, ha meglepetéssel kedveskedik nekik. Akár karácsonyra, akár az új esztendő alkalmából szeretne örömet okozni, érdemes minél előbb eldönteni, hogy milyen termékekkel teszi ezt meg. Érdemes olyan reklámajándékokat választani, amelyek nem csak stílusosak, hanem hasznosak is a mindennapok során. A legjobb, ha munkaeszközöket, illetve munkaruhákat vásárol, amelyeket rendszeresen használnak, hordanak a megajándékozott személyek.

A korszerű transzfernyomás lehetővé teszi, hogy bármilyen anyagra rányomtatható legyen a cég logója, a hozzá kapcsolódó felirat, vagy esetleg ábra. Sőt, lehetőség van a pólókat és egyéb ajándékokat akár névvel is ellátni. A transzfernyomás technológiája nagyon sokat fejlődött az utóbbi években, néhány darab termék nyomtatásakor is megéri ezt a módszert választani.

Cégünk, a Step Kft. nagy tapasztalattal vállalja a különböző eszközök, ruházatok transzfernyomását! A normál, a durva és a nehezen emblémázható anyagok felületére egyaránt el tudjuk végezni a transzfernyomást. Előre tájékoztatjuk a tudnivalókról, így időben kalkulálhat, és nem adódhat problémája a kiadást illetően. Szerezzen részletes információt tevékenységünkről a www.stepkft.hu internetes oldalon!

Készüljön időben az ünnepi és az új évi reklámajándékokkal! Válasszon hasznos, praktikus, esztétikus termékeket és nyomtassa ezeket transzfernyomással! Vegye igénybe megbízható munkánkat minél hamarabb, lépjen velünk kapcsolatba a 06-94-345-234-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@stepkft.hu e-mail címünkre!

 

ugrás az oldal tetejére