Fordítóiroda: Intézze a fordítást egyszerűen és gyorsan, online!

Tökéletes fordításra van szüksége minél rövidebb időn belül? Netán egy anyagot több nyelvre kell lefordítani? Ha megbízható megoldást keres, ráadásul szűk határidőn belül, érdemes fordítóiroda szolgáltatását igénybe venni.

Több esetben szükség lehet okiratok, dokumentumok hivatalos fordítására, és előfordulhat az is, hogy nagyobb terjedelmű kiadványt szeretne lefordítani. Érdemes fordítóirodát felkeresni, ahol bármilyen feladattal elkészülnek rövid határidőn belül. Sok időt és energiát spórolhat, nem megy a gyors munka a minőség rovására, ha egy megbízható cég szakembereire bízza a fordítást. Találhat olyan fordítóirodát, ahol szakfordítói képzettséggel rendelkeznek a munkatársak, így szélsőségesen műszaki, jogi, orvosi, és bármilyen más szövegeket profi módon fordítanak le.

Érdemes online szolgáltatást igénybe venni, melynek köszönhetően kényelmesen, személyes találkozó nélkül tarthatja a kapcsolatot a fordítóirodával. Amennyiben hivatalos igazolással ellátott dokumentumok fordítására van szükség, ilyenkor sem okozhat problémát az online ügyintézés. A fordítóiroda ellátja pecséttel és aláírással a forrásszöveget, a lefordított anyagot, és a hivatalos igazolás oldalait is, majd beszkennelve elküldik Önnek. Ha sürgős feladat várja, nem szükséges megvárnia, hogy postán is megkapja.

Online, és személyesen is készséggel állunk a rendelkezésére, bármilyen dokumentumok, kiadványok fordítására van szükség. Az M&M Translation Services Kft. munkatársaiként színvonalas szolgáltatást nyújtunk a szakfordítás, a hivatalos fordítás, a lektorálás, és a tolmácsolás területén is. Több éve sikeresen működő fordítóirodánkban Budapesten a legmodernebb fordítást segítő eszközökkel, és felelősségbiztosítással dolgozunk. Bármikor eljuttathatja hozzánk online a fordításra váró anyagokat. Szerezzen bővebb információt a cégünk tevékenységéről a www.mmts.hu weboldalon!

Oldja meg a lehető legegyszerűbben a fordítást! Keresse fel fordítóirodánk munkatársait, és bízza ránk a a feladat precíz és gyors elvégzését! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-24-898257-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@mmts.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére