Kiállítás kivitelezés szakszerűen, egyéni igényének megfelelően

Szeretné elérni, hogy sokan ismerjék és kedveljék a szolgáltatását? Szakmai eseményre készül, ahol lehetőséget kap a termékei népszerűsítésére? Netán az Ön feladata egy kiállítás megszervezése? Nagy sikert érhet el, ha a kiállítás kivitelezést profi szakemberekre bízza, akik egyéni igények alapján tervezik meg és készítik el a standokat.

A kiállítások, a vásárok, és más hasonló események célja a vállalkozások bemutatása, a különböző termékek, technológiák, gyártási eljárások megismertetése. Annak érdekében, hogy minél többen érdeklődjenek a rendezvény iránt, és az Ön szolgáltatása felkeltse a látogatók figyelmét, szükség van a színvonalas kiállítás kivitelezésre. A tervezés szakaszában fontos meghatározni a küldetést, eldönteni, hogy a kitűzött cél a már meglévő, vagy új termékek, szolgáltatások bevezetése a piacra. Lényeges feladat a költségtervezés, mivel számolnia kell többek között a terület bérleti díjával, a stand költségével, a szállítással, és a személyzet ellátásával is. A kiállítás kivitelezését célszerű profikra bízni, akik az igényei alapján biztosítják a megfelelő anyagokat, eszközöket, és a megadott határidőn belül teljesítik a kérését. A felkészültséghez nem csak a szakmai tudás, és a kiváló minőségű termékek, a kifogástalan szolgáltatások tartoznak, hanem a színvonalas kiállítás kivitelezés is.

Bízza cégünk, a Fótimpex-MPI Kft. szakembereire a kiállítás kivitelezést! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, több éves tapasztalattal vállaljuk a grafikai tervezést és kivitelezést, a belsőépítészeti feladatok ellátását, és a különféle standok tervezését, majd telepítését. Érdemes hozzánk fordulni, hiszen saját asztalosüzemünkben, lakatosműhelyünkben, és grafikai stúdiónkban minden rendelkezésre áll, amelyeknek köszönhetően meg tudjuk valósítani az egyéni elképzeléseit. Szerezzen részletes információt a tevékenységünkről, és tekintse meg a korábbi munkáinkat a www.fotimpex.hu weboldalon!

Érjen el nagy sikert, készüljön fel időben, a mi segítségünkkel a szakmai eseményre! Vegye igénybe színvonalas szolgáltatásunkat, hogy ne adódjon semmilyen nehézség a kiállítás kivitelezés során! Érdeklődjön a 06-27-537320-as telefonszámon, vagy lépjen velünk kapcsolatba az info@fotimpex.hu e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére