Teljes körű postai ügyintézés cégeknek

Egyre több levél eljuttatására van szükség, amit nehezen tud megoldani? Nem szeretné a munkatársaira bízni a feladatot, hiszen a postán való sorban állás rengeteg időt vesz el? A legjobb megoldás, ha teljes körű postai ügyintézéssel foglalkozó cég segítségét kéri, így rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhat.

Bármilyen tevékenységgel foglalkozik a cége, biztos, hogy szükség van a levelek, és más küldemények postázására. Minél gyakrabban, és minél több levél, csomag vár kézbesítésre, annál több időt vehet igénybe a feladat megoldása. Előfordulhat, hogy nincs olyan munkatársa, akinek a munkaidejébe rendszeresen belefér a postára látogatás, és az is lehet, hogy nem szívesen oldja meg a teendőket ezen a módon. Miért ne élne egy sokkal egyszerűbb és gyorsabb lehetőséggel? Találhat megbízható csapatot, akik az egyéni igényeinek megfelelően vállalják a teljes körű postai ügyintézést. A levelek határidőn belüli kézbesítésén sok múlhat, ezért lényeges, hogy ne ütközzön akadályba. Ha nem a cégen belül oldja meg a teljes körű postai ügyintézést, elég ideje maradhat más tennivalók ellátására. Biztonság és költséghatékonyság szempontjából egyaránt érdemes a teljes körű postai ügyintézést megbízható csapatra bízni.

Legyen biztos abban, hogy minden küldeménye időben és épségben érkezik meg a címzettekhez! Ne töltsön feleslegesen időt a postán való sorban állással, fordítsa más teendők ellátására az időt! Vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, a Portó Budapest Kft.-vel, és adja át nekünk a kézbesítésre váró leveleket, csomagokat! Több évtizedes tapasztalattal vállaljuk a teljes körű postai ügyintézést, a nyereményakciók megszervezését, valamint a direct mailek továbbítását is. Elkerülheti a kínos szituációkat, és nem kell a postai teendőkkel magát, és a kollégáit sem terhelnie, ha igénybe veszi színvonalas, teljes körű postai ügyintézés szolgáltatásunkat.

Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.porto.hu weboldalon, és egyeztessen velünk időpontot a személyes megbeszélésre a 06-1-2393971-es telefonszámunkon, vagy kérdezzen tőlünk a porto@porto.hu e-mail címünkön!

ugrás az oldal tetejére